onze werkwijze

Op dit moment kunnen wij geen nieuwe opdrachten aannemen en ook in de toekomst zijn onze mogelijkheden heel beperkt.

Een mooi meubel begint bij uw goede idee, hoe pril dat ook nog is. Daarover gaan we graag samen in gesprek. Het liefst komen we uw ideeën bespreken op de plek waar het nieuwe meubel moet komen te staan. Dan zien we in welke omgeving het moet passen. Daarbij letten we natuurlijk op een mooie combinatie met de bestaande inrichting, maar hebben we ook veel aandacht voor praktische details. Want een meubelstuk moet mooi én bruikbaar zijn.

Na ons gesprek maken we een ontwerp in een 3D-tekening. Meestal voegen we daar een offerte aan toe om het meubelstuk voor u uit te voeren. We stellen voor welke materialen we toepassen en hoe het meubel afgewerkt zal worden. Alleen bij complexe ontwerpen werken we in twee fases. We maken dan eerst specifieke afspraken met u over de ontwerpfase. Als die is afgerond bespreken we de uitvoering.

Wanneer u ons opdracht geeft om het meubel te maken, plannen we de uitvoering. We spreken af wanneer uw meubel klaar is en gaan aan de slag. Uw meubel groeit uit onze handen. We werken het netjes af en brengen het naar u toe. Uw nieuwe meubel, precies zoals u zich had voorgesteld.

tafeltjes ruud en anja tekening