over houten koppen – meubelmakers

Marc Verreijt en Geert Hendrickx zijn samen houten koppen – meubelmakers. Wij zijn twee goed bevriende meubelmakers en maken houten meubels op maat. Samen met u verkennen wij uw wensen en ideeën en maken een ontwerp. Wij willen u het gevoel geven dat u deel bent van ons team. En heeft u nog niet zo duidelijk voor ogen hoe uw meubel eruit moet zien? Dan stellen wij de juiste vragen en vertalen uw wensen. Ook al houden wij het tekenpotlood vast: uw meubel is uniek en vooral door uzelf bedacht!
Wij zijn ook uitvoerders: we maken het meubel zoals afgesproken. Tot in de puntjes verzorgd leveren we het bij u af. We zijn echt tevreden als u blij bent met uw nieuwe meubelstuk.

Marc en Geert vinden het belangrijk om hun kennis en vaardigheden voortdurend te versterken. Daarom (en omdat het leuk is om te doen) volgen beiden nu de opleiding tot aannemer interieurbouw.

Houten koppen werkt in Het Werkgebouw op de Tapijnkazerne in Maastricht. Daar werken we samen met andere vak- en ambachtslieden. Dankzij die samenwerking kunnen we bijvoorbeeld ook meubels leveren met een metalen onderstel of blad.

naamplaatje2